31 Augustus is de dag der dagen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Eveline en Renate
05 Augustus 2008 | Nederland, Nieuw-Beijerland
.....Dat wij ons in het mooie Suriname wagen.
Hallo iedereen,
Even een kort voorstelrondje. Wij zijn Renate en Eveline en wij vertrekken 31 Augustus voor 3 maanden naar Suriname.
Wij zijn allebei bezig met de Pabo. En in het teken van deze sudie gaan wij stage lopen in Paramaribo.
De eerste maand dat we er zijn gaan we helpen in een kindertehuis genaamd: Aryan Dewaker.
De twee maanden erna gaan we stagelopen op een basisschool genaamd: de Geyersvlijt 1.
We verblijven in een huis met nog 5 andere meiden van de Pabo en 3 Belgische meisjes. Een vila vol meiden dus...Dat wordt nog wat ;)..Maargoed Renate en ik hebben er echt enorm veel zin in. We kunnen haast niet wachten tot we lekker kunnen gaan genieten van de Surinaamse cultuur :)
adyosi!!
Renate en Eveline
05 Augustus 2008 - 20:46
Jimmy:
Heel cool ja ;) -
05 Augustus 2008 - 20:56
Inge:
Ooooow HUUUUUILEN, ze verzinnen steeds meer tegenwoordig! T moet niet veel gekker worden: 2 blonde chicks naar Paramaribo!! Meiden, ik vind het ge-wel-dig dat jullie deze kans grijpen, maar tzal wel stil zijn :(
Enjoy every second of it, and don't you dare staying one day longer! -
30 Augustus 2008 - 12:32
Barbara:
Morgen is het zo ver.....
Ik ga jullie bij houden en heb de link al onder mn favorieten gezet.
Kijk ook eens naar de mijne
barbaraschelling.waarben.jij.nu.
En ik wens jullie zo veel plezier, dat wil je niet weten zo veel! Graag fotos en filmpjes plaatsen om mij te laten mee genieten van jullie avonturen
xx bar -
31 Augustus 2008 - 17:15
Levy De Jong:
Hey lieverds,
Een slecht begin van een heel leuke en leerzamen periode. Sta je vroeg op om op tijd op Schiphol te zijn, is er 3 uur vertraging. En ja hoor, precies voor dat ene vliegtuig waar jullie in moeten.
Ik zal jullie missen, maar genoeg plezier staat daar tegenover voor jullie. En dat doet me goed. Ik vind het geweldig dat jullie de uitdaging aangaan om 3 maanden in Suriname stage te lopen. Oh nee, vooral van het land te genieten. Dat stage lopen komt natuurlijk op de laatste plaats :)
Dikke kus voor jullie allebei. -
02 September 2008 - 15:23
FRED DE JONG:
Hallo Meisjes ,
Ben blij dat jullie een goede vlucht hebben gehad op een lastige vertraging na, maar die was ook meegevallen volgens jullie,
heel veel plezier.
groetjes fred