aangekomen op bestemming
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Eveline en Renate
01 September 2008 | Suriname, Paramaribo
Nou we zijn aangekomen in Suriname. Het is allemaal nog een beetje onwerkelijk maar we zitten er echt! En voor de thuisblijvers zal dit ook wel zo zijn. nu nog even wennen aan de temperatuur want het is nu 35 graden.
De vlucht is goed verlopen. We zaten in een heel groot vliegtuig met 2 verdiepingen! We waren de enige 3 blonde meiden en onderweg werd er vaak aan ons gevraagd of wij stagaires waren of dat we wel in het goede vliegtuig zaten en niet naar spanje moesten ofzo. Op de 3 uur vertraging na dan...Maar die tijd zijn we goed doorgekomen.Tijdens de vlucht hebben we kunnen genieten van lekker surinaams eten, muziek, ijs, veel drinken en een film.
We kwamen om half 12 aan bij ons huis in de Berliozstraat. Deze straat is echt een heel verschil met wat er om de hoek te zien is. Het is echt heel mooi met veel witte grote huizen. Daar kregen we een warm welkom.( letterlijk 29 graden) En werden we ontvangen door de meiden die er al waren. Ook hebben we 2 waakhonden. Deze zorgen ervoor dat er geen 'locals'in ons huis komen. Deze honden doen ons niks maar bijten mensen als ze op ons terrein komen. We hebben even een kamer uitgekozen, maar we vonden het allebei toch wel spannend om gelijk apart te slapen. Dus we hebben gezellig bij elkaar geslapen. Daar hebben we nog een hele tijd gekletst. Af en toe schrokken we ons helemaal rot van een gehijg dat vanuit de tuin kwam. Gelukkig waren dat de honden maar. Ook was het ontzettend veel lawaai van het geblaf van honden. Dat waren niet alleen "onze" honden maar alle honden uit de straat gaven een orkest. Alle mensen hebben hier een waakhond in de tuin en er lopen ontzettend veel zwerfhonden. zielig is dat.
We worden straks om half 1 opgehaald en dan gaan we een kijkje nemen in het kindertehuis. Ook krijgen we een rondleiding door Paramaribo.
Nou we gaan de koude douche eens even proberen en onze koffers uitpakken. We merken wel dat we echt even moeten bijkomen van alle indrukken want we zijn nog echt moe van de vlucht.
Nou heel veel liefs van ons!
Jullie horen gauw weer van ons!
Adiossi!
02 September 2008 - 15:20
Fred De Jong:
Een leuk stel blonde meiden jullie zullen zeker opvallen in dat bruine Parimaribo.
Jammer van het geBLAF VAN DE HINDE MAAR ALLES WENT BEHALVE???
MAAR JULLIE HEBBEN GELUKKIG BIJ ELKAAR GESLAPEN DE EERSTE NACHT, HET IS BEST SPANNEND ALLEMAAL ZO VER VAN NEDERLAND HEEL VEEL SUCCES. FRED